maandag 27 november 2017

Brandweer pyjama

Pyjama is gemaakt van 1katoen en afgewerkt met elastische boorden. Verkrijgbaar in de maten:tot en . Fun2wear Politie pyjama maat 92-128.

Leuke consumenten winkel boxers nachthemden funderwear pyjama grote maten 3xl xl xl 6xl 7xl 8xl schoenen boots baby. FUN2WEAR JONGENS PYJAMA BRANDWEER. De brandweer pyjama is, zoals de brandweerman in het echt draagt, zwart met rood en logo op de borst en . De politie pyjama is, zoals de politieagent in het echt draagt, donkerblauw met blauw en logo op de borst en groot op.

Fun2wear Jongens Pyjama Brandweer. Katoenen jongens pyjama met een stoere print. De print op voor- en achterkant is verschillend en geeft licht in het donker. De pyjama heeft elastische boorden . Brandweer pyjama voor uw dochter of zoon kleindochter of kleinzoon een neefje of nichtje met een stoere opdruk van een brandweer logo of grappige tekst. Brandweer pyjama zwart maat 1zwart.


Fun2wear is een merk in ondermode en kinderpyjama's dat ingespeeld op de huidige ontwikkelingen door middel van . Voel je een echte brandweer man of vrouw in deze Pyjama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts