vrijdag 10 november 2017

Bh hemdje

MAGIC Bodyfashion corrigerend hemd met bh. Beugel-bh-hemdje Simone wit - Cup B.

Ontdek het ruime aanbod aan body's en hemdjes voor dames. Hou je het liever bij een hemdje of topje?

Dit heerlijke bh-hemd met beugel en geïntegreerde naadloze zachte foam cups heeft een subtiel borduurwerk op het bandje, zit perfect onde strakke kleding ! Beha-hemdje, Cup B bessen - bpc selection nu in de onlineshop van bonprix. Prachtig beha-hemdje met beugels, licht gevulde cups . Vroeger kocht ik bij de HEMA katoenen hemdjes met ingebouwde bh maar die zijn niet meer te koop geloof ik. Beugel-bh-hemdje van miss mary met verstevigd netmateriaal rondom voor.


Nieuw bh hemdje mey silvana dit bh hemdje heeft smalle schouderbandjes de . In mooi model met voorgevormde cups, band onder de buste van elastisch kant voor meer steun en brede kanten bandjes. Met voorgevormde buste en elastische band onder de buste rondom.

Het ene hemdje heeft met kant versierde bandjes en kant aan het . De genaaide cups, de aanzet van de bandjes en voorkant zijn van elastisch kant. De elastische bandjes zijn achter verstelbaar. Betoverend mooi bh-hemdje van Hermko met kant gepaspelde hals en armsgaten. Het elastische kanten randje onder de buste zorgt voor een goede pasvorm. BH-hemd met beugels, Sudtrikot ruim verkrijgbaar online bij OTTO.


Bekijk ons ruime aanbod BH-hemd met beugels, Sudtrikot en koop direct online. Met voorgevormde buste en rondom lopende elastische band onder de buste. Het ene hemdje heeft met kant versierde . Met deze T-shirt-bh uit de Katia Basics Cotton Basics-serie van Triumph ervaart u een vrij, natuurlijk gevoel en profiteert u tegelijkertijd van het . Comfortabel model met softcups en beugels.


De verstelbare textielbandjes kunnen worden vervangen door de meegeleverde, transparante schouderbandjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts