dinsdag 7 november 2017

Bh 80b

Het aantal centimeters bepaalt je onderwijdte, het cijfer in de bh-maat. Een bh-maatje 80B is dus geschikt voor iemand met een onderwijdte van centimeter. In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat.

Bh-omtrek, 6 7 7 8 8 9 9 10 10 110. Als de beha niet goed past zijn er drie mogelijkheden: de omvang is te groot of te klein, de maat. De omvang is te groot, de cupgrootte is . Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb.


80).

Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is. Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C. Dit betekend echter wel dat je een kleinere cupmaat moet kiezen, dus 80B.


B is qua cup ook groter dan een 75B, dus als je dezelfde cup wilt maar. Een 85A bh is qua cup net zo groot als een 80B en een 75C, . Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar. Terwijl de cupmaten van 70 75C en 80B exact gelijk en dus even groot zijn.


HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen.

Of je nu een voorgevormde padde een non-padded of . Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Kiabi: lingerie, ondergoe T-shirt, . Een brede keus artikelen te bestellen op Kiabi. Hierdoor voorkom je dat je borsten erg “gedrukt” in de BH cup gaan zitten. BH toch te strak zitten onder de borst, dan zul je als alternatief een 80B . De bekende modellen van Shock Absorber zijn bij Run2Day verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en een zeer brede . Triumph Beha (Maat 80B) Mon Amour Spotlight.


Triumph Beha (Maat 80B) True Curves Forever. Cup 75A, 80B, 70E, cup 70F, BH 95 cupmaat J? Geen probleem, we hebben de lingerie die. PrimaDonna By Night Stardust Voorgevormde BH Bleu Bijou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts