woensdag 2 augustus 2017

Oroblu dolce vita

De Body Round Long Sleeve komt uit de serie Dolcevita van het merk Oroblu. De body is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor optimaal . De Oroblu Dolce Vita legging is een luxe legging in enkel model en comfort tailleband.

Op zoek naar Oroblu Boxer Dolcevita ? Body Slip Dolcevita van Oroblu in zachte kwaliteit. Dit model is uitgevoerd met spaghettibandjes en heeft een diepe ronde hals. Oroblu Dames boxer-short uit de Dolce Vita serie, met een hygiënisch kruisje en een comfortabele tailleband.

Gemaakt van zachte microvezel en lycra, met . Oroblu Dolce Vita body met wijde ronde hals en lange mouwen. De Dolcevita serie van Oroblu wordt geproduceerd met seamless technologie in zachte . De Dolcevita lijn van Oroblu is Seamless (naadloos) en gemaakt van ademende, zachte microfiber en elastan. Deze bodywearlijn van Oroblu is ideaal om onder de bovenkleding te dragen als een extra laagje. Sommige artikelen kun je zelfs ook als bovenkleding dragen.


Body Slip met wijde ronde hals en lange mouw. De Dolcevita serie van Oroblu wordt geproduceerd met seamless technologie in zachte microfibre en lycra . De Oroblu Dolcevita enkelleggingvan het Italiaanse kwaliteitsmerk is een comfortabele legging voor alledaags gebruik.

De Oroblu legging is gemaakt van goed . De Dolce Vita legging van Oroblu heeft niet alleen een naadloos broekje en een brede comfort-tailleban maar ook een matte, anti-transpirant stretchstof, die e. Oroblu Dolce vita string vita bassa VOBS01052. Afbeelding van Oroblu Dolce vita string vita bassa VOBS01052. Hemd uit de Oroblu Dolce Vita-serie met brede banden en wijde ronde hals, het zogenaamde Oroblu Caracò Vest. De antibacteriële safeskinbehandeling staat . T-Shirt uit de Dolce Vita serie met wijde ronde hals en lange mouw.


Ultra-sheer tights with special very soft comfort waistband to avoid constrictions in the tummy area, but remaining in its position. Oroblu Dolcevita All Colors T-Shirt Grey 8. De Dolcevita serie van Oroblu bestaat uit basiskleding die het hele jaar door te dragen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts