dinsdag 8 augustus 2017

Corrigerende onderrok

Een onderrok is net als een onderjurk de basis van een mooie look. Ze zijn onzichtbaar onder je kleding en zorgen voor een glad silhouet, mooi slank figuur en . Hunkemöller Julie corrigerende slip.

Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. De modieuze en exclusieve onderrokken en onderjurken van Triumph voelen aan als een tweede huid - Vanaf heden verkrijgbaar in de officiële Triumph Online .

Hunkemöller met onder andere corrigerende slips, tops en body's. Seamless hoge corrigerende string . Hunkemöller heeft een uitgebreid assortiment corrigerend ondergoed en shapewear. Shop nu corrigerende body's, slips pantys online. Een corrigerende onderjurk is er in diverse uitvoeringen: strapless, met schouderbandjes, WYOB (wear your own bra), onderrokken, noem maar op! Maidenform corrigerende onderrok: Maidenform Undercover Slimming Skorty DM1011; Een skorty is een rokje en een broek in één; Dit is een skorty met een . Licht corrigerende onderrok van het merk Divina.


Elixir corrigerende rok Longilis is leverbaar in de maten S, M, L, XL, XXL. Corrigerend onderrokje met katoenen binnenbroekje. De modellen zijn perfect op je lichaam afgestemd en zorgen zo voor het juiste corrigerende effect.


Di Lorenzo corrigerende onderrok 30324. Di Lorenzo corrigerende onderrok 303Zoom Image. Nieuw in de collectie is deze fantastische Lite Skirt.


Je draagt deze corrigerende onderrok onder je gewone kleding en kijk eens aan : een volledige . Lite Skirt van Magic Bodyfashion is een corrigerende onderrok in een zachte elastische kwaliteit die hoog in de taille valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts