donderdag 3 augustus 2017

Compressie broek

Sportcompressiebroeken van de bekende merken CW-X, SKINS en 2XU helpen om meer uit jouw sport te halen. Door de compressie ervaar je meer . Compressie broek verbetert doorbloeding en spierherstel voor sneller herstel voorkomt lies en hamstring blessure.

Ontdek alles over de compressie broek! Compressiebroek tegen sportblessures wordt in de sportwereld steeds meer gebruikt om diverse klachten tegen te gaan. Hardloopbroek van X-Bionic met unieke eigenschappen die oververhitting tegen gaan. Deze broek is ontwikkeld als loopbroek, maar kan eventueel ook als een .

Het dragen van een compressiebroek die een hoge druk levert na een intensieve inspanning leidt tot een slechtere doorbloeding in zowel diep . Victor Pálsson, profvoetballer eredivisie: De compressiebroek zorgt ervoor dat ik net een beetje extra kan geven en in het profvoetbal kan dat natuurlijk het . Spierondersteuning De compressiebroek verbetert de bloedterugstroom en beperkt microletsels. Met zak met een ritssluiting voor mijn telefoon of gels. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, sportartsen en topsporters.


Inmiddels maakt vrijwel elke Nederlandse . Een compressiebroek helpt je lichaam te ondersteunen om efficiënter te kunnen trainen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts