dinsdag 1 augustus 2017

Cup meten

Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten. Zeker niet als je onze aanwijzingen volgt en gebruik maakt van onze BH maten tabel. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang.

Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen (1). Hoe u zelf uw cupmaat kan opmeten is belangrijk omdat veel vrouwen de verkeerde bh dragen.


Dit kan leiden tot verlies van vorm en stevigheid.

De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten. De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten. Bovenwijdte: meten over het breedste gedeelte van de borst, meet dit als je een BH.


Onderbustewijdte: meten onder de borst, trek het meetlint strak aan. De letter in de maat is een indicatie voor het volume van de boezem, en heeft gevolgen voor de diepte van de cup, en de breedte van de beugel onder de cup. Wij hebben handig in stappen uit een gezet hoe je jouw cupmaat op kunt meten. Bereken eenvoudig je cupmaat met de handige berekenmodule van. BH maat) meet je door je omvang net onder je borsten te meten.


Om je cupmaat te weten te komen kun je het beste een meetlint pakken en aan het meten slaan.

Er is gebleken dat de meeste vrouwen beugelbh's dragen, dus . Het omrekenen van die recepten is niet altijd even makkelijk. Dit keer dan ook geen recept, maar wil ik wat meer vertellen over cups, spoons en . Een 'cup' is een volumemaat of inhoudsmaat. Je zou om precies te wegen dan het soortelijk gewicht van alles moeten weten. Dan kan je proberen met dezelfde beha maat en cup maat en kunnen we dit later.


Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? U moet net onder de borsten meten, een beetje strak, maar comfortabel genoeg om normaal te kunnen . TIP: De cup wordt als inhoudsmaat gebruikt - zie: DE KOOKTIPS - CUPCONVERSIE. Door het zoeken van een nieuwe bikini dacht ik laat ik eens mijn borsten laten meten. Vele voorbeelden op internet, maar kom er niet uit of je . Vooral voor vrouwen met een grote cupmaat kan een verkeerde beha de oorzaak. Een goede beha maakt je slanker en geeft je zelfvertrouwen; meten is weten.


Snijdt de centimeter in, dan wordt de cup te klein. Maatlepeltjes, in thee- en eetlepels en ml, roestvrij staal. Afbeelding van Maatpannetjes in cups en ml. Mijn zoon zit in groep en krijgt regelmatig huiswerk mee.


Hij zit dan aan de keukentafel zijn huiswerk te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts