woensdag 16 augustus 2017

Borstvergroting en zwangerschap

Wil je nu echt weten hoe het zit met zwangerschap en een eventuele borstvergroting? Dus nu de vraag, zijn hier moeders (to be) die een borstvergroting hebben gehad en op korte termijn (binnen enkele jaren) zwanger zijn . Hallo ik ben weken zwanger en heb een tijd geleden een borstvergroting gehad.

Nu vraag ik mij af of er meiden zijn die ervaring hebben . Wat als je een borstvergroting hebt gehad. Kan je dan gewoon borstvoeding geven? Lactatiedeskundige Annelies de Haan geeft antwoord op .

Wanneer je een borstvergroting wilt ondergaan na een zwangerschap, is het belangrijk dat je een stabiel gewicht hebt en je borsten 'ontzwangerd' zijn. Maar wanneer mag je zwanger worden na een BV? Duurt dat weken,maanden of jaren voordat je kindjes kan krijgen. Zwangerschap NA borstvergroting - Borstenforumberichtenjuni 2016Borstvergroting en zwangerschap - Borstenforum.


Zijn er hier mensen die een borstvergroting hebben of iemand kennen met een borstvergroting die zwanger geweest zijn (of nog zijn) Ik vraag . Ze was al niet zo rijkelijk toebedeel maar na de zwangerschap van haar 2e kindje had ze echt . Wil je op korte termijn zwanger worden (dat wil zeggen binnen een jaar) dan adviseren wij wel een borstvergroting uit te stellen tot na je . Borstvergroting - Heeft het gebruik van de anticonceptiepil invloed op het resultaat van. Dit neemt na de zwangerschap en eventuele borstvoeding weer af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts