vrijdag 28 juli 2017

Magic bodyfashion bh

Magic bodyfashion bh

MAGIC Bodyfashion is één van de eerste bedrijven die shapewear en probleem oplossende bh's en accessoires introduceerde. De bh heeft aan de zijkant afneembare . De COMFORT BRA is de ideale BH voor het ultieme draagcomfort. Deze Magic Comfort Bra heeft uitneembare cups die voor een natuurlijke ronding zorgen.


Magic bodyfashion bh

MAGIC Bodyfashion - FASHION TAPE - Push-up BH - clear. Ontdek de nieuwe Magic Bodyfashion lingerie nachtmode collectie. Magic Bodyfashion Multiway bh met verschillende bandjes . Op zoek naar Magic Bodyfashion Strapless Bh Backless Beauty ? Met deze huidskleurige zelfklevende MAGIC Bodyfashion blijven de schouders en de rug volledig vrij. Hierdoor kan je deze bh perfect dragen onder elke top of . Comfort bh van het merk MAGIC Bodyfashion.


Deze naadloze bh is uitgevoerd in een zachte kwaliteit en is voorzien van een elastische band aan de onderzijde . De Magic Backless Beauty is wereldwijd de best verkochte rug vrije plak bh. MAGIC is een Nederlands lingeriemerk dat voorkomt uit de bovenkleding. In de eind tachtiger jaren werd de trend opgepakt van de ruime schouders in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts