woensdag 19 juli 2017

Corselet met rits

Ruime Keuze Corseletten, Gratis Verzonden! Corseletten - grote collectie - GRATIS verzonden. Corselet met rits, zonder beugel Mylena 3419.

Urban Classics Bodywarmer met Contrasterende Ritsen - XL. Corselet Havanna Anita Comfort ecru - Cup E. Sweatvest met Ritsen - Donkerrood - XXL. Corselet met rits String - Zwart.

Sommige modellen hebben een rits aan de voorkant, die ervoor zorgt dat u uw corselet makkelijker aan kunt trekken. Sowieso hebben haast alle corrigerende . Cup maat B-C-D Omvang 75-80-85-90-95-100-105-110-115-120-1Kleur huid Materiaal Polyamide, Elastane, . Voor uw corselet met rits in Den Haag zit u goed bij Basislingerie. Bestel direct of kom naar de winkel in Rotterdam voor de mooiste corselet met rits. Functioneel corselet van SUSA met brede, niet verstelbare bandjes en driedelige, kanten cups. Ritssluiting met haakjessluiting aan de binnenkant zorgt voor . Er zijn corseletten welke aan de voorzijde zijn uitgevoerd met een rits, wat het . Wit nylon corselet, verstevigd met baleinen.


Schouderbandjes, binnenzijde bekleed met fluweel. Aan de linkerzijde rits- en haak-en-oogsluiting, binnenzijde . Naturana Corselet: een combinatie van corset en BH voor optimale steun en comfort. Dit corselet heeft extra steun bij de cup en heeft een makkelijke rits aan de . Mooi zwart korselet met heup en buik corrigerende delen met rits en haak en oog sluiting, voor erg comfortabel aantrekken, kanten . Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Step-in corselet met verstevigd voorpand.


Uit de Susa collectie het River corselet zonder beugel met hoge rug ritssluiting. Onderkant voorzien van haakjes om corselet makkelijk te openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts