donderdag 20 juli 2017

Badjas fuchsia

Deze roze badjas is gemaakt van 1 katoen en is leverbaar in maar liefst verschillende frisse kleuren. Badjassen met capuchon of een badjas met sjaalkraag bestel je online. Deze fuchsia damesbadjas valt op door de heldere kleur.

En veel vrouwen houden nog altijd van de romantische kleur roze. De fuchsia badjas van het label Badrock is weer een mooi voorbeeld van de elegantie en kwaliteit die dit badjassenmerk uitstraalt. Deze fuchsia ochtendjas voor kinderen is heerlijk comfortabel en neemt goed vocht op. Alle kinderbadjassen direct uit eigen .

Badjas De Witte Lietaer Felicia Fuchsia. Hello Kitty badjas fuchsia voor meiden 128. Badjas Wit Fuchsia Bies 0-maanden geborduurd met Naam (Borst). Playwater badjas velours met capuchon, in de kleur fuchsia.


Kwaliteit; katoen polyester 2gr m2. Aan de binnenkant is de capuchon afgewerkt met een . Luchtige dames sauna badjas met steekzakken en capuchon. Fijn om mee te nemen naar de sauna of naar het zwemba maar ook super handig op de . De Witte Lietaer Felicia – Badjas L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts