donderdag 6 juli 2017

Elastiek met haakjes

Haarvriendelijke elastiekjes met aan weerzijde haakjes. Deze kun je om het haar wikkelen en met de haakjes vastzetten. Leverbaar in mm elastiek.

Een spanruimtes vanaf cm is mogelijk. Haar vriendelijke elastiekjes die om het haar worden gewonden en met de haak vastgemaakt. Elastieken, rekkers, spanners en spanelastieken.


Groot assortiment elastieken van rubber.

Sibel Elastiek+Haakjes zijn haarvriendelijke elastiekjes die om het haar. Eerst wordt het ene haakje in de haarstreng gehecht, waarna het elastiekje rond de . Ook bij ons te koop: Elastiek met Haakjes Bruin 12st. Ook bij ons te koop: Elastiek met Haakjes Zwart 12st. Als je een staart maakt, is het als je het elastiek erin doet niet altijd even makkelijk om te zorgen dat al.


Tijd voor jezelf, even relaxen en helemaal los? Ropro levert Spanelastieken zoals spanelastiek met haak, spanelastiek met balletje, Elastisch koord op rol, stormfix zwanenhals. SIBEL 44325ELASTIEK MET HAAKJES ASSORTI (FOLDER). Haarvriendelijke elastiekjes die om het haar gebonden worden en met het haakje vastgemaakt .

SIBEL 4432529ELASTIEK MET HAAKJES ZWART (FOLDER). Haarvriendelijke elastiekjes die om het haar gebonden worden en met het haakje . Sensas Haakjes met Elastiek is een soepel siliconen elastiek met aan één zijde een haak gemonteer. Haakjes Met Elastiek - Model GM - lengte 12cm . Haakjes bevestigd aan een sterke, soepele elastiek.


De kleinste modellen zijn zeer praktisch voor het bevestigen van opgetuigde lijnen op kleine tuigenrekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts