donderdag 13 juli 2017

Livera sloffen

Ook sloffen en sokken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment sloffen en sokken of vind een filiaal bij jou in de buurt. Deze sloffen van Livera houden je deze winter warm. De ecru versie is voorzien van pailletten en glitter garen. De blauwe versie is gemaakt van een gaaf . Leuke sloffen van ESPRIT om je set compleet te maken.


De sloffen hebben een stevige kunststof zool en zijn heerlijk warm aan je voeten tijdens de koude . De heerlijkste homewear koop je bij Livera.

Shop een warme joggingbroek of short met bijpassend shirt of vest. Bekijk nu de nachtkleding collectie. Korting op nachtmode Bij Livera koop je de leukste nachtmode tegen nog leukere prijzen.


Ga je voor een stijlvolle slipdress een ochtendjas een satijnen pyjama of een warme joggingbroek Het is heerlijk slapen in de nachtmode van Livera. Zelf je nachtmode outfit samenstellen Combineer je huisbroek met een zijden nachthemd of een ochtendjas Bekijk de mix match collectie van Livera. Warme pantoffels zijn een must voor in de winter maar ook voor in de zomer voor wie van warme voeten houd. Livera sloffen van het merk Huismerk - Livera is beschikbaar voor de prijs van €12.


Tijd voor warme sokken en sloffen! Deze sloffen zijn zo zacht, ideaal om er in de winter warm bij te lopen.

Combineer deze sloffen met andere warme items uit de . Fijne warme sokken of sloffen houden jouw voeten warm tijdens de koude avonden deze winter! Ultra zachte sloffen van livera, voorzien van een bloem aan de zijkant. Deze boots zijn zo zacht, ideaal om er in de winter warm bij te lopen.


Warme sloffen van Livera maat 37-38. Deze vrolijke sloffen zijn ingebreid met meerdere kleuren. Daarnaast zijn ze ook gevoerd met heerlijk zacht materiaal, . Warme sloffen van Livera maat 35-36. Daarnaast zijn ze ook gevoerd met heerlijk . Bij de Livera wintercollectie draait het in december vooral om luxe nachtmode, homewear en bijpassende sloffen of sokken.


Daarnaast zijn ze ook gevoerd met heerlijk zacht materiaal, alsof je op . De Linnerie van Venray is gevestigd aan De Bleek naast de Livera en tegenover de Scapino. Daar vanuit kunnen onze deskundige mensen van de Linnerie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts