donderdag 13 juli 2017

Bh hemd

MAGIC Bodyfashion corrigerend hemd met bh. Beugel-bh-hemdje Simone wit - Cup B. Vroeger kocht ik bij de HEMA katoenen hemdjes met ingebouwde bh maar die zijn niet meer te koop geloof ik. Dit heerlijke bh-hemd met beugel en geïntegreerde naadloze zachte foam cups heeft een subtiel borduurwerk op het bandje, zit perfect onde strakke kleding ! BH-hemd met beugels, Sudtrikot ruim verkrijgbaar online bij OTTO.


Bekijk ons ruime aanbod BH-hemd met beugels, Sudtrikot en koop direct online. Beugel-bh-hemdje van miss mary met verstevigd netmateriaal rondom voor. Nieuw bh hemdje mey silvana dit bh hemdje heeft smalle schouderbandjes de . Hou je het liever bij een hemdje of topje? Met deze T-shirt-bh uit de Katia Basics Cotton Basics-serie van Triumph ervaart u een vrij, natuurlijk gevoel en profiteert u tegelijkertijd van het . De genaaide cups, de aanzet van de bandjes en voorkant zijn van elastisch kant. De elastische bandjes zijn achter verstelbaar.


Beugel-bh-hemdje van VIANIA met cups voor een mooi gevormd decolleté.

De brede bandjes ontlasten de schouders en zijn aan de achterkant elastisch en te . Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de BH-hem TRIUMPH, Katia spaghetti top. De BH-hem TRIUMPH, Katia is al verkrijgbaar voor € 2o. Comfortabel BH-hemd van Mey met voorgevormd borstgedeelte en verstelbare schouderbandjes. Het bh-hemd is gemaakt van 1 supergekamd katoen en . Beugel-bh-hemdje van Miss mary met verstevigd netmateriaal rondom voor een mooi silhouet.


Fraai kant aan de cups en netvoering in de ondercups. Dit hemd móét je in je kast hebben, het is namelijk een top en bh in één! Door de voorgevormde cups is het niet nodig om een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts