vrijdag 23 juni 2017

Retro bh

Van hele kleine maatjes tot de grote maten en nog een echte longline BH van berdita. De bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Prachtige retro satijnen bullet bh met authentieke spiraal stiksel op de zachte niet rekkende cups.

Uiteraard heeft de Maitresse curve bullet bh ook de authentieke spiraal stiksels. Deze bullet bh is een must, om jouw kleding de echte retro look te geven. Retro lingerie van What Katie Did - Voorgevormde Punt Bh in perzik kleur. Ken je de beroemde, prachtige punt Bh van Jean Paul Gaultier nog, gedragen door .

Retro lingerie van What Katie Did - de Padded Bullet Bh. Voor alle glamourous dames die dol zijn op de verleidelijke pin up look, de beroemde Wat Katie Did . Shop online voor Retro Bh uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. BH zonder beugel, uitgevoerd in luxe kant.


De halslijn is mooi afgewerkt met fijn semi-transparant gaas. De Retro geeft een lichte ondersteuning en een subtiele . Deze slip uit de Retro chic-serie van Wacoal biedt dankzij de zachte, hoogwaardige en perfect vormgegeven luxe stoffen maximaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts