donderdag 1 juni 2017

Hartjespanty

De allerliefste panty bij SOSHIN is natuurlijk de Emily hartjespanty van Gabriella met haar lichtglanzende, denier dunne stretchstof en haar motief van klein. Gelukkig heeft Pamela Mann deze panty is alle maten beschikbaar gemaakt, dus deze hartjes panty is ook in de grote maten verkrijgbaar. Transparante zwarte panty met hartjes van Pamela Mann.

De panty heeft een verstevigd broekje en teengedeelte. Leuk voor een date, valentijn of gewoon . Panty's koop je eenvoudig online bij bol. Bestel hier je Hartjes panty en wij verzenden hem direct!

Ik heb er zelf euro voor neergeteld (Primark Luik). Er wordt veel voor deze panty's geboden en dus is 1- mijn nu kopen-prijs inclusief . Houdt niet in: kostuum en schoenen. Deze supervrolijke hartjes panty kan bij heel veel verschillende outfits worden gedragen.


Zwarte panty voor dames met rode hartjes. Ben je nog op zoek naar een hartjespanty? Ze waren al spotgoedkoop (lees: euro), maar nu zijn ze nog in de sale ook.


Goedkope carnavalskleding en feestkleding bij deze feestwinkel. Maak jouw feestkleding compleet met leuke feestartikelen en carnavalsaccessoires.

Oké oké Valentijnsdag is natuurlijk te commercieel voor woorden…. Vandaag een outfit met een heart of gold als middelpunt! Benieuwd wat ik draag en waar het vandaan komt, je leest het in deze blog!


Mali - Wat: PantyMateriaal: Polyami ElastanKleur: ZwartMaat: Freesize - Neo Somnium Deluxe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts