vrijdag 30 juni 2017

Hunkemoller maattabel

Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte pasvorm!

Vind hier een overzicht van alle Hunkemöller bh's in maat B85! Bezoek Hunkemöller voor je juiste bh maat. Vorige week heb ik me laten opmeten bij de Hunkemoller en toen is alleen mijn . Bereken eenvoudig je BH maat met de handige berekenmodule van Berekenen.

Je weet precies wat jouw BH maat is. Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Het is het fijnste om voor je eerste beha naar een goede lingeriezaak te gaan, bijvoorbeeld de Hunkemöller. Hier meten ze je maat op (nee, dat is niet eng!) en . Tegenwoordig zijn bh-maten pure egostrelerij volgens lingerie expert Linda Becker.


Zo zouden de cups een grotere letter krijgen en is je . Bovendien is je bh-maat niet altijd hetzelfde. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. Hunkemöller laat zien dat meer dan .

Zeven op tien vrouwen zou de verkeerde behamaat dragen. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook voor uw . Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. Je post gelezen en afgelopen vrijdag ben ik de Hunkemoller . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.


Ga dus niet naar de HM of een Primark, maar naar de Hunkemoller of. Bij de hunkemoller hebben ze inderdaad ook bh's in mijn maat, maar dat kun je vaak . De swimwear collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller is onthuld. Volgens het lingeriemerk vertegenwoordigt de collectie Nooshin's . Merken als whkmp's BEACHWAVE, Hunkemöller en Disismi hebben de mooiste badmode in grote maten in de meest trendy kleuren en prints.


Meer dan hunkemöller beenmode online shoppen! Bekijk alle hunkemöller producten van verschillende webshops. Snel thuisbezorgd en gratis retour!


En dat betekent dat je niet je hele leven lang eenvoudig dezelfde maat kan kiezen en naar de kassa kan lopen. Geef aan welke maat en kleur je wilt en hoeveel stuks je wilt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts