woensdag 14 juni 2017

Cerruti ondergoed

Cerruti boxershorts 2-pack – Heren XL. Extra informatie: -Merk: Cerruti 18-Materiaal: katoen, elastaan -Kleur: Zwart -Aantal stuks: boxershorts . Cerruti 18- Boxershort stuks (Zwart).

Set van Cerruti 18Boxershorts - Meerkleurig - XXL. CERRUTI 18Boxershorts 2st-Pack Grijs - XL. Hierdoor gaat Cerruti Underwear niet snel irriteren en ervaar je.


Artikelnummer: Boxershort Cerruti 18Marine.

Dit heren ondergoed is van het Italiaanse designerlabel Cerruti 1881. Hoogwaardig en comfortabel, en dat merk je! De boxers zitten comfortabel omdat ze zijn . Wist u dat er een vers-test voor ondergoed bestaat? Vandaag hebben we ze van modehuis Cerruti in de aanbieding, fris in de kleurtjes en nog frisser in het . Koop of Verkoop cerruti op Marktplaats.


En wist u dat vrouwen mannen leuker vinden wanneer de man aandacht besteedt aan zijn ondergoed? Reden te meer om deze mooie boxers van Cerruti 1881 . Maxx Owen,Merkondergoe Ten Cate, Apollo, Beeren bodywaer, Thermo ondergoe Microfibre ondergoe Etc.

Goed ondergoed is de basis van elke outfit. Een slechtzittende, oncomfortabele onderbroek kan je gemakkelijk de hele dag irriteren. Deze elegante Cerruti 1181-boxershorts komen in klassiek grijs en zijn met een extra portie stijl gezegend. Het stretch-katoen en de elastische comfortband . CERRUTI 18Boxershorts 2st-Pack Grijs. In de kleuren Zwart, Marine, Wit en Licht grijs Polyamide.


De boxershorts van Cerruti 188 een Italiaans designer label zijn comfortable om te dragen door het hoge percentage aan katoen. Stijlvolle en degelijke heren boxershorts van Cerruti. Het ondergoed bestaat uit een 2-pack zwarte Cerruti boxershorts uitgevoerd in katoen. Zwarte boxershorts van het merk Cerruti 1881.


De gebroeders Cerruti maakten naam sinds 18als fabrikant . Hetgeen nooit in een koffer mag ontbreken, is ondergoed. Als je twee weken op reis gaat, moet je dus zeker onderbroeken meenemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts