vrijdag 23 juni 2017

Badjas barcelona

Nike Fc Barcelona Trainingspak 2016-20Heren Groen-Multicolour. Nike Kids FC Barcelona Track Suit. Barcelona Badjas blauw rood maat Blauw, Rood.

De badjas is voorzien van een FC Barcelona-embleem en is uitgevoerd in de bekende clubkleuren blauw met rood. De badjas bestaat uit de kleuren van deze . Badjas Barcelona van Vandyck in een fijne kwaliteit katoen met wafelmotief geweven. Badjas met shawlkraag en afgezet met .

Fc Barcelona Badjas ( Badstof ), Fc Barcelona Badartikelen - voetbalwinkels. Een heerlijk zachte badjas waarvan de bies is afgewerkt in ribtricot. Het ceintuur is vastgemaakt in de rug tot aan de zij waardoor deze mooi aansluit en niet los . Deze prachtige badjas is herkenbaar aan zijn wafelmotief, uitgevoerd in een zachte katoenkwaliteit.


De badjas is afgewerkt met een shawlkraag en afgezet met . Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste FC Barcelona kinderbadjas bij Bart Smit aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Heerlijk warme badjas van je favoriete voetbalclub Barcelona. De blauwe badjas met rode contrasterende boorden, twee steekzakken en een ceintuur om de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts