dinsdag 21 februari 2017

Retro jarretels

Dorothe Romance Dorothe jarretelgordel. Luxe zwarte retro jarretelgordel met hard roze stippen en grote strikken. Metalen jarretels zodat je kousen altijd mooi .

Jarretel – vintage retro lingerie. De jarretel is een zeer tot de verbeelding sprekend onderdeel van de vrouwelijke garderobe. Kousen met jarretels zijn super sexy. Kousen met een naad aan de achterzijde accentueren de vormen van je been en zorgen voor een .

Nylonkousen jarretels en 'step-in' nu bij Suzet klassieke en moderne lingerie en petticoat online shop. De lingerie van Suzet is vaak een beetje in retro stijl. De kousen zijn van het franse merk Cervin, de jarretels, lingerie en korsetten zijn . Grote collectie jarretelgordels met of meer jarretels met en zonder baleinen en in meerdere mode kleuren.


Jarretelkousen van TopVintage geven je benen een elegante uitstraling en doen ze extra lang en slank uitkomen. Vintage Lingerie die bestaat uit de retro kousen en jarretels van weleer! Laat de glamour en vintage stijl van toen weer terugkeren met deze lingerie en . Mat zwarte jarretelgordel met rubber look, verstelbare jarretels en een haak-en-oog sluiting aan de achterzijde.


Kleding Elle Macpherson Intimates FLY BUTTERFLY FLY - Jarretels - retro cream Wit: € 4Bij Zalando (op 15-3-17).

Gratis bezorging retournering, snelle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts