maandag 20 februari 2017

Badjas dunne stof

Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in kimonomodel. Een kimono kan wijde mouwen hebben, maar de meeste badjassen in . Aquanova Badjas VIGGO Powder Blue-Taille Small.

Schiesser heren ochtendjas, blauw-wit gestreept (dun). Badjas van heerlijk zachte fleecestof. Het is de meest voorkomende dunne badjas die voor vrouwen, maar ook voor mannen zeer gewild is.


De stof is glad en meestal glimmend.

Badjassen zijn is er in verschillende modellen, zoals een dunne. Badstof is dus een geluste stof, aan zijden gemaakt van meestal 1 katoen, neemt goed . Badjassen worden vaak gemaakt van materialen als katoen, fleece en badstof, vooral omdat deze stoffen garant staan voor ultieme zachtheid en optimaal . Badjassen vandaag bestel vandaag verstuurd. Alle badjassen onder dak: kinderbadjas, heren badjas, dames badjas, badjas met.


Bij BadjasBoetiek vindt u goedkope badjassen van een goede kwaliteit. De stoffen variëren van fleece en badstof tot velours en katoen. Een uitstekende dunne badjas voor dames en heren, gemaakt van absorberend katoen.


Uniek model en makkelijk meenemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts