woensdag 8 februari 2017

Ondersteunende kousen

Voor korte en lange ritten vind u bij Steunkousen-Online de ideale ondersteuning voor een optimale bloedcirculatie. Temperatuur- en vochtregulerende kousen . Set van paar naturelkleurige kniekousen met een comfortabele brede boord.

Deze kniekousen voorkomen vermoeide . Ik had de kousen gekocht voor een lange vliegreis. Vind al onze modellen eenvoudig op deze pagina, onderverdeeld per drukklasse. Butikmaakt het kopen van steunkousen simpel en snel!

Therapeutische elastische kousen zijn er in drie drukklassen, te weten drukklasse. Venotrain Act kousen bevatten een ondersteunend en ontspannend effect. Met compressiekousen voorkomt u zware en gezwollen benen. De gelijkmatig aflopende compressie van enkel tot aan het dijbeen ondersteunt actief de . Het fijne van CEP Run ten opzichte van Herzog PRO kousen is dat ze iets makkelijker aantrekken en.


Microweving met ondersteunende compressie zones. Deze kousen kunt u dragen ter ondersteuning en als u lichte spataderen heeft. Deze kousen hebben een zijdeachtige glans en . Door een bepaalde breitechniek geven elastische kousen meer of minder druk op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts