woensdag 22 februari 2017

Bh maat e

Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? Eindeloos op zoek naar trendy grote maten bh's? De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends.

Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen?

Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . Rosa Faia Charlize beugel BH zwart 5667 . Deze grote cupmaten BH heeft een brede achtersluiting en extra verstevigde comfortabele brede schouderbandjes.


Heeft u normaal E dan besteld u D. Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten. Ulla BH - Body cupmaat: B, C, E, F, G, H, I, J, K, tot de grootste cupmaat L. DD of bijv maat E, maar wat is het.

Wij verkopen BH maten van cup AA tot en met cup H. BH's met grote cupmaten (vanaf cup E) zijn op de productpagina's te herkennen aan een icoontje waarop . BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het verschil met. De dubbele letters zijn ook verdwenen, DD is E. Een Beha in cup 1E heeft in het algemeen een onderomvang tussen de 1en 1cm en een bovenomvang van 125-1cm. Op zoek naar een BH in cupmaat E? Bekijk dan ons assortiment met diverse BH's! Gratis en snel thuisbezorgd via de brievenbus.


Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. We kennen elkaar nu een tijdje, ik vind het moeilijk om er over te . Bh's in grote maten vindt u bij Meyer-Mode. Hoewel behamaten nagenoeg overal op dezelfde manier worden. De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E,.


Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat. Puilt de borst over de rand van de cup, koop dan cupmaten groter (vb. E-cup).


De onderstaande afbeelding laat zien dat het systeem van beha-maten zodanig is opgezet dat de. De C-cup van de maat groter is dan die van de maat 80. De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap.


E cup, dan weet je dat dit niet correct kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts