dinsdag 7 februari 2017

Heren singlet

Heren singlet zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib (1 katoen). De hals en armsgaten zijn afgezet met boord. Heren singlet met ronde hals, gemaakt van zacht stretch-katoen.

We kennen de singlet allemaal als een basic voor onder een trui of overhemd maar de laatste jaren is dit kledingstuk ook een populair bovenstuk geworden. Heren singlets online bij wehkamp. Basic singlets als ondershirt of op een warme zomerdag.


Snel bezorgd en nu gratis verzending vanaf 20.

M, L, XL of XXL, grijs: katoen, polyester wit: 1 katoen. Categorieën: Heren, ondergoe ondergoe . Ontdek T-shirts Singlets van topmerken als Alan Re Schiesser. T-shirts Singlets voor Heren.


Claesen's Singlet met ribstructuur in 2-pack. HEREN; Shop op item; T-shirts Singlets. Singlet met print Model OPSLAAN ALS FAVORIET . Vind (Heren) Singlet op Marktplaats.


Kwaliteit heren singlet tegen een betaalbare prijs!

Singlet heren of mouwloos shirt voor 17:uur besteld is de volgende dag al in huis. Het Beeren heren singlet hemd is gemaakt zonder zijnaden en is van 1gekamde katoen. Ten Cate Heren Multipack singlet - Zwart. Ten Cate Heren Tender Cotton Singlet Multipack - Wit.


Het heren singlet wordt ook vaak als hemd gedragen, onder een overhemd. Het is prettig om een singlet hemd te dragen om een optimale bewegingsvrijheid te . RJ Bodywear heren ondergoed singlet in de kleur wit. Heren Singlets, Singlets voor heren met ronde - of v-hals.


Heren singlets koop je bij Underwear-online. Heren singlet bestel je tegen de laagste prijs bij Scapino! Bestel online of bezoek de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts