maandag 4 mei 2015

Strak zwembroekje

De traditionele zwembroek, ook wel zwemslip genoemd is er natuurlijk ook nog,. Daarnaast zijn er nu ook de zwembroeken mét pijpjes, in strak of wijd model, . Hier vindt je alle trendy maar ook goedkope zwembroeken en andere zwemkleding voor jongens.

Bekijk de honderden actuele aanbiedingen! David Beckham koos een strak, wit zwembroekje om indruk te maken op zijn geliefde Victoria. David Beckham koos jaren geleden voor een strak, wit zwembroekje om indruk te maken op zijn geliefde Victoria.


Stijlicoon David Beckham presenteert naast een collectie ondergoed en sokken nu ook een lijn met zwembroeken voor HM.

Het zwemshort is een strakke zwembroek die een aantal jaren terug. Een zwemshort, ook wel aquashort genoemd ligt net als een zwemslip strak op de huid . Tip: zorg ervoor dat de zwembroek perfect past. Shop je Zwembroek online bij OTTO.


Aan een te strak zittende zwembroek heb je dus helemaal niets. Hoe zorg je ervoor dat je straks strak in jouw zwembroek op het strand verschijnt? Zwembroekje met klassieke strepenprint.


Op de heupen is dit model afgewerkt met ruches. Als finishing touch heeft het aan de voorkant een .

Ben je op zoek naar een hippe of comfortabele zwembroek voor jongens? Bekijk het ruime assortiment aan zwembroeken. Geen pijpjes en sluit strak aan het lichaam aan.


Nog een tip: zorg ervoor dat de zwembroek perfect past. VInd die zwembroeken met wat strakke pijpjes best mooi. Alleen iedereen zegt dat ze een beetje homo-achtig zijn.


Misschien is zo'n strak boxer-modelletje handiger, want. Zo'n strakker zwembroekje inderdaad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts