woensdag 20 mei 2015

Bh 70c

De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C. Vrouwen kopen massaal een te kleine cup . Hunkemöller is de nummer bh specialist van de Benelux.

Rekt de bh uit door dragen en dan de bh als nog te groot. Maar nergens 70C, keek net even snel bij een bh op wehkamp, ging ook maar . Wonderbra Strapless Beha (Maat 70C) Ultimate Strapless Lace. Wonderbra Strapless Beha (Maat 70C) Ultimate Strapless .

Bij Triumph zijn we er meer dan trots op dat we buitengewone lingerie ontwerpen. We luisteren al meer dan 1jaar naar wat vrouwen wensen en we blijven . Heb je een leuke sport bh gevonden en wil je daar meer over weten? Kan zijn dat het af en toe uitverkocht is maar zal echt niet altijd zo zijn, als je het niet kan vinden gewoon even . Op een gegeven moment moet bijna ieder meisje een beha kopen.


Dan is je behamaat dus 'C', en in deze maat kun je dan . Vind strapless bh 70c op Marktplaats. Sport bh's koop je eenvoudig online bij bol. Sexy BH's koop je eenvoudig online bij bol.

Uit de serie Blythe van Marlies Dekkers in roze: vrolijke voorgevormde bh in zachte kleuren en streepjes. Verstelbaar smal bandje rond de hals. Een brede keus artikelen te bestellen op Kiabi.


Bij Livera vind je de meest uitgebreide collectie BH s. Van beugel BH tot push-up BH en van meegroei BH tot strapless BH. Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts