woensdag 13 mei 2015

Bh 85 e

Op zoek naar een BH in cupmaat E? Bekijk dan ons assortiment met diverse BH's! Gratis en snel thuisbezorgd via de brievenbus.

Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends. De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen . Vind bij Farfallina de mooiste bh's en bikini's in jouw eigen cupmaat 85E.

Kijk nu op de tabel met bh-maten (geldt ook voor corsetten). Voorbeeld: als uw onderborstmaat cm is en de busteomtrek 1cm is, dan zou 85C de ideale . Er zijn verschillende bh en bikini modellen van Curvy Kate en Tutti Rouge in omvang en cupmaat 85E te verkrijgen met Netti's Lingerie. Wonderbra Strapless Beha (Maat 85E) Ultimate Strapless Lace.


Wonderbra Strapless Beha (Maat 85E) Ultimate Strapless . Heb je een leuke sport bh gevonden en wil je daar meer over weten? Triumph - ETERNAL SPOTLIGHT - Strapless BH - silk white. Sport bh's koop je eenvoudig online bij bol. Heeft u normaal E dan besteld u D.

Koop of Verkoop bh 85e op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts