donderdag 14 mei 2015

Satijn slipdress

Dames slipdress van Hunkemöller, uitgevoerd in een satijnachtige kwaliteit met kanten details. Het model heeft verstelbare schouderbandjes die op de rug . Merken zoals La Perla en Eberjey zijn ontzettend goed in het ontwerpen van vrouwelijk ondergoed voor bijzondere momenten.

Glanzend satijn in een nude tint, . After Eden Celia satijnen slipdress kleur rood mt S of kleur petrol mt L of XL nog leverbaar. Koop een sexy zijden slipdress of kanten instapjurkje om lekker in te slapen. Mooie satijnen slipdress tegen lage prijzen in de online lingerie winkels.

Een babydoll of slipdress brengt het hoofd van je geliefde op hol. Met een babydoll of slipdress van zacht satijn, klassiek kant of doorschijnende netstof breng je . Slipdress roze satijn Slipdress van zwart satijn. Let op: de slipdress valt maat kleiner uit, bestel daarom een maat groter dan normaal.


Slipdress zwart satijn Slipdress van zwart satijn. Kop iets ongewoons, met unieke items voor roze satijn slipdress van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts