vrijdag 15 mei 2015

Badjas mr mrs

Twee badstof badjassen van mooie kwaliteit. Luxe badjassen met op de rug Mr Mrs geborduurd. Verkrijgbaar in de kleur Wit, Antraciet en Fuchsia.

Voor Antraciet en Fuchsia geld een kleine meer prijs. Erg mooie kwaliteit en dikke luxe stof. Op het borstzakje staat 'Mr' en op de andere badja.


Lingerie is een veelzijdige en voordelige lingerie shop.

Wij bieden een uitgebreide collectie heren dames lingerie, nachtmode en badmode, van . Deze luxe gepersonaliseerde badjas is er in 'Mrs' en 'Mr' variant. Op de zak die diagonaal gezien tegenover de 'Mrs' zit, wordt je initiaal geborduurd. Ga dan voor één van de leuke, zachte en warme bruids badjassen van Say Yes To The Dress. Perfect voor je honeymoon of gift voor je Mr.


Start je dag in stijl en kies voor een kimono Bride, kimono Mrs. Heerlijk zachte badjas in hotelkwaliteit. Jullie wellness avondje wordt nog lekkerder als je je hult in deze luxe badjas met Mrs.


Mr and Mrs badjas robe SYTTD shop online.

Super zachte velour badjas met Mrs. Bij Hippe Handdoeken kan je een handdoek of badjas personaliseren met naam, logo. Een set geborduurd met namen, initialen, “Mr. Op het borstzakje staat 'Mr' en op de andere badjas 'Mrs' Afmeting: 1cm lang. Borduren van naam, namen, datum, regel tekst op onze artikelen.


Naam bedrukken, u bedoelt borduren, op een badjas, handdoek of badlaken uit onze collectie . Gebruiken jullie eigenlijk geen badjassen dan kan je bij Hippe Handdoeken ook hele gave handdoeken maken met teksten zoals: Mr Mrs, Bride Groom, . Super leuke badjas met daarop de tekst: Mrs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts