dinsdag 21 april 2015

Panty hold up

Hold up kousen met simpele of kanten boor effen of met een werkje bij Kousenboutique. Oroblu, Falke, Cette, Wolfor Kunert en Hudson. Stay ups, of hold up panty's zijn zelfophoudende nylon kousen (panty's zonder broekje).

Deze hebben aan de bovenkant een elastische band waarin siliconen . Hold up kousen online bestellen bij Pantyspecialist.

Bekijk de categorie hold-up kousen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Deze hold ups hebben een luxe brede zelfklevend boor zodat ze zonder jarretels te dragen zijn. Een mooi matterende, niet doorschijnende hold up verstevigd . Gabriella Puntina Dots stay up kousen. Pretty Polly Link Up setje van slip met jarretelkousen.


Trasparenze Voile hold up kousen Huidkleur.

Er zijn namelijk hold-ups verkrijgbaar – kousen die over een elastische band om het dijbeen beschikken en voorkomen dat. Hold-up panty's, ook wel stay ups genoem komen weer helemaal terug in het modebeeld. De kousen, die door middel van siliconenbanden . Door de siliconen rand blijft de stay-up goed zitten zonder jarretel. Hold-ups geven een sexy tintje aan iedere outfit, maar voorkomen ook panty lijnen in je . Hold Up Kousen - Huidskleur Hul je benen in pure luxe en geef ze een onweerstaanbaar uiterlijk. De soepele stof voelt zijdezacht aan op de huid en geeft een . Stay ups van TopVintage: ervaar de allure en glamour van vroeger gecombineerd met het gemak van alledag!


Hold up kousen shop je online bij Christineleduc. Stay up kous denier NO STRESS, mooie en sterke hold up kous die lang mee gaat en iets steun aan het been geeft, altijd online bij sokkenmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts