woensdag 8 april 2015

Meneer kaktus pyjama

UpdateOud-presentator Peter Jan Rens (65) heeft woensdag via Markplaats één van zijn originele Meneer Kaktus-pyjama's proberen te . Peter Jan Rens probeert via Marktplaats zijn Meneer Kaktus-pyjama te verkopen. De presentator wil van het kledingstuk af voor hij emigreert . De beroemde blauwe pyjama van het personage Meneer Kaktus is voor 4euro verkocht. Presentator Peter Jan Rens veilt een groot deel . De presentator wil van het kledingstuk af voor hij emigreert naar Turkije.

Peter Jan Rens wil graag zijn ex Virginia volgen naar Turkije, maar dan heeft hij wel wat geld nodig. De oud-presentator probeert daarom . Hoofdpersoon is Meneer Kaktus (Peter Jan Rens), die rondloopt in een pyjama met stropdas, en alles weet. Als Meneer Kaktus was hij het kinderidool van de huidige generatie. Peter Jan Rens heeft geld nodig en daarom biedt hij zijn Meneer Kaktus-pyjama te koop aan op Marktplaats.


Vind meneer kaktus op Marktplaats. Peter Jan Rens heeft een deel van zijn persoonlijke bezittingen laten veilen bij een online veilinghuis. Het topstuk, de bekende blauwe pyjama . Als kind altijd al gedroomd om ooit die pyjama van Meneer Kaktus te bemachtigen?

Pak nu die kans en geniet van het . Peter-Jan Rens heeft zijn beroemde Meneer Kaktus-pyjama misbruikt om geld te verdienen. De koper van het blauwe kledingstuk voelt zich . Deze vanaf het begin gedragen blauwe pyjama van Meneer Kaktus in de grote Meneer Kaktus show verscheen van 19tot 20bij . Ik miste geen enkele aflevering van 'De Grote Meneer Kaktus Show'”,. Meneer Kaktus loopt rond in een pyjama, Kweetniet loopt in een geel bokstenue en Mevrouw.


Het is jeugdsentiment van het eerste uur: Meneer Kaktus en zijn pyjama. Het kledingstuk wordt nu geveild en Peter Jan Rens zelf komt 'm overhandigen. Peter Jan Rens is van plan zijn originele Meneer Kaktus-pyjama te verkopen.


De oud-presentator wil er van af, nu hij naar Turkije emigreert. Laat je nagels zien, laat je haren zien…” Menigeen is opgegroeid met de avonturen van Meneer Kaktus. Zijn wereldberoemde blauwe pyjama .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts