woensdag 29 april 2015

Dutch design lingerie

Lingerie van Nederlandse lingerie designers tegen bodemprijzen. In de webshop van Dutch Design Lingerie vind je de mooiste lingerie - trendy en basics lingerie- van Nederlandse ontwerpers. Officiële webshop van het hoogwaardige lingeriemerk Marlies Dekkers.

Haar ontwerpen zijn welbekend om de uiting van kracht en zelfvertrouwen. Eén comfortabele bh-vorm voor cup C+ en oneindig veel opties om je bh zelf te stijlen. Double Dutch ontketent een revolutie in de bh-wereld: voor en met jou.


Mesh Lingerie is een project waarin haar visie werkelijkheid wordt.

Momenteel is het vinden van een bh die mooi (vorm) én comfortabel . Dutch Designer Outlet kortingscodes, aanbiedingen, kortingen en acties in overzicht. Ontvang lingerie samples bij Dutch Designer Outlet. Double Dutch Design is the customized lingerie brand for cup D+, with the ease of a web shop and the advice of a specialized lingerie store. Ze staat met haar Mesh Lingerie in het Klokgebouw op de Dutch Design Week. Ruud Ritzen 23-10-1 11:Laatste update: 27-01-1 11:09.


In deze crowdfunding campange kan niet meer worden geïnvesteerd! Double Dutch Design is the customized lingerie brand for cup D+, with the ease of a web . Dutch Design Daily belicht elke dag een ander Nederlands ontwerp uit. Vanaf morgen staan we op Dutch Design Week in het Klokgebouw in Eindhoven! We zijn onderdeel van de expositie DDW 20- Temporal (Exhibition).


See who you know at Double Dutch Lingerie, leverage your professional network, and. Double Dutch Design is founded by Marjolein Oomen in 20and has . Daarna volgde een plaats op de 3TU expositie op de Dutch Design Week en is Mesh Lingerie officieel gestart, met een media boost om op voort te bouwen. Dutch Design doet het goe ook in de lingeriewereld.


Er is bijna geen Nederlandse vrouw die geen beha van haar tekentafel in de lingerielade heeft liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts