donderdag 30 april 2015

Clevers overloon

Welkom bij IJssalon Clevers in Overloon. In het mooie Brabantse Overloon zijn er in ruime mate wandel- en mountainbikeroutes aanwezig om lekker actief . IJssalon Clevers is weer dagelijks geopen de afgelopen winter is voor ons zeer succesvol geweest een 9de plaats op het WK ijs maken.

IJssalon Clevers in Overloon serveert heerlijk ijs die met ambacht en passie is bereidt door de meester ijs berijders uit Overloon. Tom Kahn Ijssalon Clevers Ijssalon Clevers met ijssalons in Grubbenvorst, Arcen, Overloon, Kessel, Roermond en Overloon. De openingstijden van alle vestigingen van Ijssalon Clevers Overloon in Nederland vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

De openingstijden van alle vestigingen van Ijssalon Clevers Plasmolen in Overloon vindt u op Openingstijden. Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in . IJssalon Clevers uit Grubbenvorst gaat een derde ijssalon openen. Op maart zal de derde ijssalon Clevers zijn deuren openen in Overloon, in het huidige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts