dinsdag 7 april 2015

Elisabeth bas

Elisabeth Jacobsdr Bas (Kampen (?), 15- Amsterdam, augustus 1649) was sinds 16de. Na de dood van haar man zette Elisabeth Bas de zaken voort. Ook Gero had een bestekset geïnspireerd op tafelzilver uit de Gouden Eeuw onder de naam Elisabeth Bas.

In de advertenties prijkte ditzelfde schilderij in de . DVN, een project van Huygens ING en OGC (UU). Bronvermelding: Els Kloek, Bas, Elisabeth, in: Digitaal Vrouwenlexicon van Nederland. Dit portret werd lange tijd beschouwd als een eigenhandig schilderij van Rembrandt.

Het portret zou Elisabeth Bas voorstellen, de weduwe van een rijke . Vind elisabeth bas op Marktplaats. Elisabeth Bas (8geselecteerd van 838). Waar komt Elisabeth Bas vandaan en wie was ze ? Informatie vermeld op sigaren logo (jaren '60). Een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond?


Een woning dicht bij het centrum met een tuin? ELISABETH BAS BOXTEL Gunstig gelegen twee-onder-een-kap woning met zeer royale garage. Gelegen nabij het centrum en het NS station.

Wilt u graag op de begane grond leven, slapen en douchen maar bent u nog niet toe aan een appartement? Wilt u graag een tuin in plaats van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts