woensdag 12 december 2018

Zwem maandverband

Weet wel dat je niet kunt zwemmen met maandverband of een inlegkruisje. Dat wordt nat en zuigt zich vol als je het water in gaat, en je kunt het zien zitten in je . De handigste sanitaire middelen om mee te zwemmen zijn tampon,.

Een maandverband of inlegkruisje is meestal niet zo'n goed idee; het . Als je geen tampon wilt dragen omdat je bang bent dat het je zal schaden, ga je toch niet met een maandverband zwemmen? Kan je maandverband in je bikini doen? Daar kan je namelijk niet mee gaan zwemmen, omdat het materiaal waar . Je kan echt niet met een maandverband zwemmen.


Menstruatie en zwemmen - Kinderenjan 2017Zwemmen en ongesteld - Lijf Lijnjuli 2013Meer resultaten van forum. Menstruatiecups gemakkelijk alternatief - Cupsenzo. Dus zwemmen, sporten, yoga of zelfs naar de sauna gaan tijdens je . Vrouwen die tijdens hun maandelijkse periode maandverband dragen, weten het maar al te goed: zwemmen is een no go. Ik ga zondag zwemmen (nog voor een feest) dacht het precies zo gepland te hebben dat ik. In principe kun je zelfs zonder tampon zwemmen als je ongesteld bent.


Bij de meeste meisjes stopt het bloeden namelijk als ze in het water zijn . Let goed op vóór en na het zwemmen: er kan dan wel wat bloedverlies optreden.

Een tweede badpak of een reserve maandverband is in dat . Met name als een broek strak aansluit, kun je maandverband zien zitten. Meestal had ik tampon plus gewoon maandverband aan. Logeren bij een vriendinnetje, zwemmen met de klas, je eerste. Naast maandverban ook wel ouderwets aangeduid als damesverband zijn er.


Je kunt het niet gebruiken als je wilt zwemmen . Ik heb haar tampons en maandverband aangeboden, voor- en. Bij zwemmen met maandverband zwemt je bloed als het ware het zwembad in! Dat is niet hygiënisch en bovendien nogal akward!


Een menstruatiecup is een alternatief voor tampons of maandverband. Met de cup kun je alle activiteiten blijven doen zoals sporten, zwemmen, reizen en is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts