vrijdag 28 december 2018

Stage hunkemoller

Wie wil nu niet werken bij de grootste en leukste lingerieketen van Nederland? Hunkemöller groeit enorm en we zijn . We're a place for people who have a passion for serving customers and providing world-class service: a place for people to grow, to be future stars, and who .

STAGE: Hunkemöller Social Media Internship. Geplaatst door Hunkemöller december .

INTERNSHIP: Externe communicatie stage bij Hunkemöller. Je werkt op het internationale hoofdkantoor van Hunkemöller in Hilversum. Hunkemöller is op zoek naar enthousiaste stagiaires voor de inkoopafdelingen, die minimaal maanden de afdeling wil komen versterken. Geplaatst door Hunkemöller april . INTERNSHIP: Franchise stage bij Hunkemöller International. Hunkemöller biedt haar formule aan als 'hard franchise' concept.


Wij zijn de nummer één lingeriespecialist in Europa, maar ons . Hunkemöller staat bekend op zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Ik ben hier gestopt omdat het niet te combineren viel met mijn stage. Do what you love and love what you do at Hunkemöller:. An internship at Hunkemöller is not just any addition to fill your CV or fulfill a required curriculum. Er is nog geen bedrijfsomschrijving toegevoegd. Hunkemöller vacatures in Postcode 38in Nijkerk op Indeed.


Bekijk online vacatures marketing als Vakantiewerk bij Hunkemoller op de. Op dit moment hebben wij plek voor een stage op de afdeling Sales, en een plek. Ze vertelt aan ons hoe ze het vindt om bij de Hunkemöller te werken. In 20moest ik één week stage lopen voor de middelbare school.


Lingerieketen (2) Hunkemöller is een kledingketen, gespecialiseerd in lingerie. Geschiedenis == Het bedrijf is in 18opgericht door Wilhelm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts