maandag 10 december 2018

Onderjurk corrigerend

Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Triumph corrigerend ondergoed – laat u .

Corrigerende jurken en onderjurken, je lichaam en buik in vorm en het maakt je slanker. Bekijk de Corrigerende onderjurken collectie met goedkope aanbiedingen en bestel direct online voor de laagste prijs. Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk.


Voor onder een jurk of rok kan je ook kiezen voor een corrigerende onderjurk.

Voel je zelfverzekerd met de producten uit de shapewear collectie van Hunkemöller met onder andere corrigerende slips, tops en body's. Opzoek naar corrigerende onderjurken? Neem eens een kijkje op Fashionchick!


Hier vind je een collectie corrigerende jurken van diverse . Figuurcorrigerende onderjurk - maat m-xxl. MAGIC Bodyfashion corrigerende slip. Hunkemöller Julie corrigerende slip.


Miss Etam Regulier corrigerende onderjurk. Corrigerende dames jurk van Hunkemöller, uitgevoerd met een lichte correctie op de buik, billen en heupen.

Het basis model is voorzien van spaghettibandjes . Corrigerende onderjurk van Hunkemöller, uitgevoerd met een diepe uitsnijding aan de voorzijde zodat er een bh bij gedragen kan worden. Het voordeel van de onderjurk is dat deze én corrigeert én te dragen is met je eigen bh. De corrigerende delen in de stof zorgen voor een mooie slanke taille, . Corrigerende onderjurken online kopen.


Om te voorkomen dat ik de hele dag loop te trekken aan dat ding, dacht ik: wellicht kan corrigerend ondergoed een oplossing bieden. Corrigerend jurkje of body (zonder cups) van flexees. De action heeft vandaag een corrigerende onderjurk te koop. Vind corrigerende onderjurk op Marktplaats.


Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts