vrijdag 7 december 2018

Goede shapewear

Tips om er met Shapewear nog slanker en strakker uit te zien. Het pantybroekje: zorgt voor een platte buik, geeft een goede vorm aan heupen en billen. En ja ze zitten inderdaad goed strak maar ik kan er wel mee leven.

Ik draag normaal een M maar koop in die hempjes een S. Om ervoor te zorgen dat een hogetaille slip goed blijft zitten kan je de rand . Als je er op let zie je steeds meer 'shapewear', ondergoed dat bedoeld. Triumph Pure Shaper Panty, €39 Goed op billen en .

Voel je zelfverzekerd met de producten uit de shapewear collectie van Hunkemöller met onder andere corrigerende slips, tops en body's. Goede shapewear kan je dan een handje helpen om je lekker te voelen in je favoriete outfit. Of het nu gaat om je buik, taille, billen, benen of heupen: voor ieder . Je ziet er met de shapewear van Trinny Susannah en Magic Bodyfashion niet alleen geweldig uit, je voelt je ook goed.


En dat is minstens zo belangrijk voor . Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet. Hoe kies je nu de juiste shapewear. Kijk daarnaast goed hoe je de shapewear mag wassen.


Mijn dossier shapewear gaat van Primark tot Spanx en alles daartussen.

De broekjes zaten in de taille goe maar bij de benen te strak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts