maandag 11 september 2017

Pyjama chantal janzen

ByDanie de styling van presentatrice Chantal Janzen. De roze pyjama met grijze sterren die Chantal deze aflevering droeg is van . Chantal Janzen pakt haar roze koffertje weer in en kruipt in bed bij verschillende. Chantal ook haar make-up van haar gezicht en trekt haar pyjama aan.


VideoGeen roze pyjama, maar zwarte lingerie koos RTL-presentatrice Chantal Janzen (37) uit als slaapsetje voor haar logeerpartijtje bij . Hoogblon in roze pyjama en met een koffer in de hand verwijst een groep dames uit de regio Utrecht naar het populaire tv-programma . Ik kan toch niet in een pyjama aankomen, grapt Janzen in een video op AD.

Ze verwijst daarmee naar een pikante shoot van Kemper en . Kim Feenstra zou graag zien dat Chantal Janzen een nachtje bij haar blijft. Pyjama Onlangs deed ze dat nog bij Geraldine Kemper. Chantal Janzen Official, Amstelveen.


Chantal Janzen (37) heeft het derde seizoen van haar. De aflevering van gisteravond waarin ze, gehuld in pyjama met zebraprint, logeerde . Chantal Janzen komt met een nieuw programma op RTL 4. In Chantal Blijft Slapen zal de presentatrice thuis bij collega-BN'ers overnachten. Hoe leuk nieuws is dit op de woensdagochtend?

Chantal Janzen lanceert haar eigen mediamerk C! Vanaf maart is er een maandelijks . Linda Van de Wal zoekt Trui chantal janzen bij rtl late night van Chantal Janzen in Rtl Late Night. Zairazomaar zoekt Pyjama chantal janzen van Chantal Janzen in Chantal Blijft Slapen en is gespot door evastar. Niet in een roze pyjama maar in zwarte lingerie!


Maar dan hebben Peter en Chantal eenzelfde pyama aan, ala. Ik ben op zoek naar de roze pyjama die ze draagt (overhemd + broekje). Edwin Evers afgeleid door 'halfnaakte' Chantal Janzen. Na het succesvolle eerste seizoen van Chantal Blijft Slapen begint. Chantal Janzen opnieuw bekende Nederla.


Chantal Janzen heeft voor haar nieuwe RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen het bed gedeeld. Een hele mooie roze pyjama“, legt ze uit. FOTO - De roze trui met tijgerlegging die Chantal Janzen vandaag. Ook zo benieuwd naar de kledingstijl van Chantal Janzen?


En wil je alles weten over haar carrière en privéleven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts