maandag 4 september 2017

Lingerie cursus

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die graag lingerie willen leren maken. Voor dames die zichzelf eens iets heel erg moois en bijzonders willen schenken. Lijkt het u leuk om Lingerie te leren naaien?

Workshop Zelf Lingerie Maken Amsterdam, vrijdags onder deskundige begeleiding een slip en een bh vervaardigen. Je eigen lingerie maken ook jij kan dat. Op deze website vind je allerhande informatie over het zelf maken van lingerie: van adressen voor cursussen en workshops, tot websites en winkels voor de . Zaterdag mei en vervolg dag zaterdag mei 2017.

Deze cursus gaat dieper in op het tekenen en . Tekenen en naaien van een basis BH op uw eigen maten. Cursus pakketten: Praktijkles Tekenen en Maken: Lingerie Cursus info 20-20La Lopez. Basis ondermode: a) Vanuit het boek Lingerie . Lijkt het jou ook zo leuk om je eigen lingerie te naaien?


Bijvoorbeeld omdat er in de winkel net niet jouw smaak te vinden is of je problemen . Tevens biedt Lingerie op Maat cursussen en workshops lingerienaaien voor zowel gevorderden als beginners. Modevak, textielwarenkennis, opleiding en .

Leren naaien, zelf kleding, een bh of lingerie op maat maken en patronen tekenen met de opleidingen en naaicursussen van Bella Hendriks Modevakschool in . Leer zelf kleding, lingerie, een bruidsjurk kostuums maken bij Bella Hendriks Modevakschool in Utrecht. Hier volgt u uw naaicursus en lessen in . Maar stop met peinzen, want met een paar basisvaardigheden kan je zelf lingerie maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, sexy of sportief, felle kleuren of . U kunt een opleiding volgen voor lingerie met ondersteuning van de HCH. Tijdens de cursus lingerie en badkleding worden zes kledingstukken gemaakt; twee slips of stringslips, twee (beugel)beha's, een body (met of zonder cups) of . Bij voldoende deelname start er elke maand een nieuwe lingeriecursus of een lingerie workshop onder leiding van de ervaren lingeriemaakster en auteur van . Volg de thuisstudie lingerie ontwerpen en studeer wanneer je zelf wil.


Op het einde van je opleiding behaal je een erkend diploma waar je direct mee aan de . Lingerie maken voor jezelf of anderen. Volg de cursus lingerie maken bij Atelier Quality in Barneveld. Korsetten, bustiers, strings, slips, hemden, bh's.


Lingerie cursus bij Modevakschool Nancy van Vliet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts