vrijdag 1 september 2017

Borstoperatie

U bent in Nij Smellinghe opgenomen geweest voor een borstoperatie. Een borstoperatie is voor iedere vrouw een ingrijpende operatie. In Isala zijn meerdere chirurgen werkzaam die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van borstoperaties.


Deze chirurgen hebben veel ervaring met de . Deze tumor kan zich nog niet uitzaaien maar moet wel behandeld worden. De behandeling bestaat uit een borstoperatie. In deze folder vindt u informatie over .

Er zijn verschillende soorten borstoperaties. Hieronder vindt u informatie over wat . Borstoperatie van goedaardige tumor. U wordt binnenkort opgenomen in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis voor een operatie aan uw borst voor het . Binnenkort wordt u opgenomen op de chirurgische afdeling van VU medisch centrum (VUmc) om een operatie . Borstoperatie - verwijderen knobbeltje. Wat is een knobbeltje in de borst? Normaal gesproken voelen uw borsten onder de gladde huid wat bobbelig aan.


Deze folder geeft informatie over bewegen na een borstoperatie en het voorkomen van een dikke arm (lymfoedeem). Neem bij klachten contact op met uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts