dinsdag 5 september 2017

Badjas hotel

Een luxe sauna badjas voor frequent gebruik koop je online in onze online badjassen winkel. Ook een sauna badjas met naam bestelt je eenvoudig snel. Een zeepje, schoenenpoets of een badjas; voor veel hotelgasten is het niet meer dan normaal dat ze deze voorzieningen uit hun hotelkamer .

Badjassen voor hotels, wellness resorts en BB's moeten van speciale kwaliteit zijn. Gasten relaxen immers alleen in een comfortabele badjas. Verwen uw gasten met een comfortabele badjas van VEGA horeca groothandel. Wij hebben verschillende modellen badjassen in ons assortiment .

Badjas en badjassen geschikt voor hotel, sauna en BB, maar ook voor. Naast onze badlinnen collectie hebben we ook een uitgebreid assortiment aan badjassen. Deze collectie bestaat uit heerlijke hotel badjassen, luxe badjassen . Een badjas is lang niet zeker, dat je die daar hebt. Het hotel crediteert ongeveer 5 van de gejatte waarde, dus ze worden er alleen maar . Ben jij wel eens in je badjas van de sauna naar je hotelkamer gelopen?


En dan bedoel ik niet zo'n mini cabine in de kelder. Badjas, duster, peignoir, ochtendjas cadeau, relatiegeschenk: dames-badjas, heren-badjas, huwelijksset, saunabadjas, grote maten, badjas met naam . Zoekt u een of standaard kwaliteit badjas voor dames of heren, een witte badjas of juist een luxe, warme sauna badjas voor uw hotel of sauna gast?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts