maandag 11 september 2017

Incontinentie ondergoed heren

Incontinentie ondergoed voor mannen, incontinentiebroekjes. Deze wasbare incontinentiebroek voor mannen is bijzonder geschikt bij licht urineverlies. Het incontinentie ondergoed is erg .

Goed verkocht traditioneel heren incontinentie slip met onopvallende ingebouwde vaste inlegger met een opname capaciteit . Speciaal incontinentiemateriaal voor mannen biedt gelukkig de oplossing. Draag goed aansluitend ondergoed of kies bewust voor een fixatiebroekje. CARETEX wasbaar incontinentie ondergoed - heren.

UnderWunder is modieus ondergoed met een geheimpje. Het is er voor kinderen, dames en heren. Caretex Boxer wasbaar incontinentie ondergoed is een innovatief product bij het verlies van druppeltjes.


Het ziet eruit als gewoon ondergoed. DryMed is specialist in wasbaar incontinentie ondergoed. Voor zowel dames als heren is kwalitatief uitstekend incontinentieondergoed beschikbaar met een . Incontinentie broek voor man, boxershort model incontinentie ondergoed.


Deze incontinentiebroek voor mannen, boxershort als incontinentie ondergoed is . Tena Slip Maxi - mt L - st - Incontinentiebroekjes.

Heren short met uitstekende pasvorm. Het incontinentie ondergoed is te gebruiken in combinatie met wegwerp- of wasbare pads. De incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in heren- en damesuitvoering. Het incontinentie ondergoed heeft een absorptievermogen van ongeveer 3ml. UnderWunder is modieus, wasbaar incontinentie ondergoed en is verkrijgbaar in vele modellen voor dames, heren, jongens en meisjes.


Speciaal voor mannen met urineverlies heeft Depend praktische inco broekjes ontwikkel Depend Pants. Senset Super incontinentie-ondergoe wasbare slip met absorberend kruisgedeelte; voor heren met lichte urine-incontinentie. Uit wasbare incontinentie broekjes voor licht urineverlies (tot ongeveer 300ml). De binnenkant is voorzien van extra absorberende en ademende laag.


Bij De Webshop Apotheek vindt u incontinentie-ondergoed voor zowel dames als heren. Dit incontinentiemateriaal absorbeert de urine en zorgt voor een . Om te voorkomen dat dit vaker gebeurt is het raadzaam om bij incontinentie speciaal ondergoed te dragen. Dit ondergoed biedt een ideale protectie tegen deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts