dinsdag 10 mei 2016

Ochtendjas xxl

Heren badjas multi vezel (Justin)-XXL. Velour Stripe Badjas Maat XXL Antraciet. Ideaal voor thuisgebruik een badjas gemaakt van 1 ultra zacht fleece.


Verkrijgbaar in de meeste leuke kleuren en prints. Extra lange maten XL en XXL voor heren van twee meter lengte. Grote maten badjassen, kamerjassen, ochtendjassen . Een badjas is ook uitstekend geschikt als ochtendjas of peignoir.

Bij CA zit je goed als je op zoek bent naar voordelige, klassieke damesbadjassen. De Walra Badjas By Walra is een modieuze badjas van zachte kwaliteitskatoen, met een perfecte pasvorm voor kleine en grote maten. Grote maten badjassen voor kleine prijzen. Onze badjassen zijn niet in de winkel te koop.


Vergelijk Dames Badjassen in maat XXL en vind de laagste prijs. Dames Badjassen - vivance collection VIVANCE DREAMS Ochtendjas van teddy-fleece. Luxe AR badjas met capuchon zakken en een bindceintuur in de kleur wit.


De badjas is gemaakt van 1zachte katoenen badstof van 3gr m² en neemt . Nieuwe ochtendjas badjas met capuchon en rote zakken.

De badjassen zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen. Badjassen leverbaar in de maten XS, S, L, XL, XXL, XXXL. Bestel hier online een badjas van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts