woensdag 4 mei 2016

Hannah silk of touch

Wij vrouwen (en mannen?) willen (bijna) allemaal graag een perfect gave en matte teint. Speciaal hiervoor is Touch of Silk ontwikkeld. Deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconen, egaliseert en matteert de teint .

Met veel enthousiasme is Touch of Silk in 20geïntroduceerd en zelfs bekroond met een innovatie award. Jacqueline van den Wijngaart het hannahwarenhuis. Touch of Silk (ml), Cleansing Milk (2ml). Nou ja bijna dan, en een klein beetje hulp van de Hannah Touch of Silk!


Laatst won ik dit wonderpotje Hannah Touch Of Silk ter waarde van maar liefst €bij Tim. Sinds ik dit voor de eerste keer uitprobeerde wil ik . Vandaag review ik dan ook de Hannah Touch of Silk voor jullie. De verpakking van de Touch of Silk ziet er uit als een potje voor dagcrème.


De instant teintverbeteraar op basis van hoogwaardige huidverbeterende siliconen! Veel mensen zijn lyrisch over dit product, en Touch of Silk heeft zelfs de Beauty Press Innovation Award 20gewonnen. Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw!


Touch of Silk heeft diverse huidverbeterende eigenschappen t. Hannah winkel is al meer dan jaar hannah huidspecialist.

Uw hannah producten online verkrijgen? Nu verkrijgbaar in de online hannah webshop! Je kunt nu namelijk een hele mooie set van Hannah's Touch of Silk krijgen. Lees snel verder voor meer info over deze leuke giftset.


Touch of Silk zorgt voor een zijde zachte hui met een perfecte teint en met. Dit maakt deze Touch of Silk tot een directe, dagelijkse teintverbeteraar! Touch of Silk in een handig pompje van ml!


Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts