dinsdag 10 mei 2016

Bas de gaay fortman

Bastiaan (Bas) de Gaay Fortman (Den Haag, november 1937) is een Nederlandse politicus en wetenschapper. Hij was in de jaren zeventig het gezicht van de . Voorman en later senator van de PPR en deskundige op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Stapte in 19als één van de weinige . Bastiaan de Gaay Fortman (1937) is emeritus hoogleraar Political Economy aan het International Institute of Social Studies in Den Haag (1972-2002) en . Bas de Gaay Fortman publiceerde in maart 20bij dezelfde uitgever die in 20Martin Bosma's 'Schijn-Elite Van De Valsemunters ' uitgaf . Willemijn is de 21-jarige kleindochter van Bas de Gaay Fortman (78), oud-politicus, hoogleraar, en 'zoon van'.

Bas de Gaay Fortman (1937) richt zich al meer dan een halve eeuw op de dagelijkse spanning tussen economie, recht en politiek. Zoon van Bastiaan de Gaay Fortman, rechter, en Elisabeth Nolte. Wereldwijd is het politieke toneel in korte tijd hevig veranderd. Zelfs de parlementaire democratie staat onder druk.


Dit vlot geschreven essay onderzoekt en ontleedt dat. Bas de Gaay Fortman schetst een context van bedreigd moreel erfgoe zoekt aanknopingspunten voor . Maar dat moet het wel worden volgens oud-politicus (voormalig PPR, nu GroenLinks) en hoogleraar politieke economie Bas de Gaay Fortman die een boek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts