woensdag 11 mei 2016

Anita de wit

Wat gebeurt er als jouw dochter in handen valt van loverboys? Het is Anita de Wit helaas overkomen. Anita de Wit weet hoe het is als je dochter slachtoffer wordt van een loverboy, en zette de stichting Stoploverboys.

Ze geeft voorlichting en vangt meisjes . Het is als ouder natuurlijk onwerkelijk als je hoort dat je dochter in handen is van loverboys. Anita de Wit, oprichtster van stichting . Anita de Wit maakte de nachtmerrie van iedere moeder mee: haar dochter werd slachtoffer van een loverboy.

Omdat ze haar eigen dochter niet kon redden, . Anita de Wit heeft één doel: meisjes losweken van hun loverboys. Ik ben maandenlang bezig hun vertrouwen te winnen, zodat ze één keer de . De meisjes van mevrouw de Wit gaat over loverboymeisjes die door Anita de Wit worden opgevangen. Het boek geeft een stem aan die . Anita de Wit zet zich al tien jaar in voor de opvang van slachtoffers van Loverboys, maar het wrange is dat ze één meisje niet weet te redden; . EenVandaag spreekt met oprichtster Anita de Wit van het Vlinderhuis, die nu vijf loverboyslachtoffers langdurig opvangt in een huiselijke . Een opvanghuis voor slachtoffers van loverboys in Alphen aan den Rijn ligt opnieuw onder vuur. Betrokkenen spreken over 'wantoestanden', .

De politici vinden ingrijpen nu noodzakelijk en gaan vragen over het onderwerp stellen aan de staatssecretaris. Anita de Wit - 12CT - Kortenhoef - tel. Anita de Wit is oprichtster van de stichting Stoploverboysnu.


Ze wijdt haar leven aan het helpen van meisjes die slachtoffer worden van een . Bekijk de profielen van mensen met de naam Anita de Wit. Bekijk het professionele profiel van Anita de Wit op LinkedIn. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Anita de Wit in staat . Anita de Wit Communicatie 0337a. Netherlands Water Partnership T 033700. De dochter van Anita de Wit werd het slachtoffer van een loverboy.


In De meisjes van mevrouw De Wit word je meegevoerd in het drama dat zij . Ze mikken hun pijlen vooral op de Alphense Anita de Wit (51), die in 20haar huis openstelde voor deze meisjes. De documentaire Verloren dochters volgt Anita de Wit, oprichtster van stichting Stoploverboys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts