vrijdag 13 mei 2016

Badstof ochtendjas

Een badstof badjas is om verschillende redenen bijzonder geliefd: de gebruikte stof, een katoenweefsel, neemt gemakkelijk vocht; katoen ademt en is daardoor . Begin de ochtend goed met een ochtendjas van Badjas. Badstof is heel geschikt voor een natte omgeving, het neemt vocht moeiteloos op.

De perfecte sauna-badjas is gemaakt van 1 katoen. In onze webwinkel vindt u uiteraard veel badstof badjassen. Badjas Essenza Pure Stripe Grey Katoen Badstof.


Schiesser heren ochtendjas, blauw-wit gestreept (dun).

Deze badjas is ook geschikt als sauna badjas. De binnenzijde van dit materiaal is badstof katoen en de buitenzijde is van velours. Een badjas is dus hetzelfde als een duster, kamerjas, ochtendjas en niet te . Velours, fleece, satijn of zachte badstof. De lounge- en ochtendjassen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, van kort en . Als u liever geen korte badjas wilt hebben dan bent u voor een lange badjas ook op het juiste adres. In onze badjas speciaalzaak vindt u beslist wat u zoekt.


De leukste heren badjassen vind je bij Badjasparadijs. Een heren badjas kopen bij de NRin badjassen.

Shop simpel snel een heren badjas online. Turquoise badstof damesbadjas of ochtendjas van lichtgewicht katoen, ruim model, oversize in maat S, M, L, XL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts