woensdag 17 februari 2016

Hotel badjas

Een luxe sauna badjas voor frequent gebruik koop je online in onze online badjassen winkel. Ook een sauna badjas met naam bestelt je eenvoudig snel. Badjassen voor hotels, wellness resorts en BB's moeten van speciale kwaliteit zijn.

Gasten relaxen immers alleen in een comfortabele badjas. Een zeepje, schoenenpoets of een badjas; voor veel hotelgasten is het niet meer dan normaal dat ze deze voorzieningen uit hun hotelkamer . De mooiste kamers en deze maakt u af met zware kwaliteit badlinnen en natuurlijk een prachtige hotelkwaliteit badjas. Verwen uw gasten met een comfortabele badjas van VEGA horeca groothandel.

Wij hebben verschillende modellen badjassen in ons assortiment . Naast onze badlinnen collectie hebben we ook een uitgebreid assortiment aan badjassen. Deze collectie bestaat uit heerlijke hotel badjassen, luxe badjassen . Badjas, duster, peignoir, ochtendjas cadeau, relatiegeschenk: dames-badjas, heren-badjas, huwelijksset, saunabadjas, grote maten, badjas met naam . Zeer zachte badjas met velours uiterlijk - met 1 zachte microvezelgaren op de buitenkant en 1 absorberende katoengarens binnenin. Ben jij wel eens in je badjas van de sauna naar je hotelkamer gelopen? En dan bedoel ik niet zo'n mini cabine in de kelder.


Ontdek 1Badjassen van topmerken als Yves Delorme, HUGO BOSS Kenzo. Bij CottonCounts vindt u katoenen badjassen van 1 Egyptisch katoen.

Okura's stijlvolle badjas is gemaakt van extra zacht katoen. Schrijf een review over dit product. Badjassen koop je eenvoudig online bij bol. Een badjas is lang niet zeker, dat je die daar hebt. Het hotel crediteert ongeveer 5 van de gejatte waarde, dus ze worden er alleen maar . Heerlijk warm blijven met deze lekkere dikke badjas met het Hotel New York logo.


U kent deze badjassen mogelijk uit hotels. Deze kimono badjas is leverbaar in S, M, L en XL. Een betaalbare badjas bestelt u eenvoudig . In handdoeken en badjassen zou makkelijk, net als in de winkel, een chip kunnen worden gestopt die de dief verraadt als hij het hotel verlaat.


De kleuren van de slippers afwijken van de getoonde afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts