vrijdag 19 februari 2016

Corrigerend ondergoed jurk

Hunkemöller heeft een uitgebreid assortiment corrigerend ondergoed en shapewear. De shapewear jurkjes zijn perfect voor onder een jurk! Net iets meer zelfverzekerheid nodig voor dat ene jurkje?

Wij laten zien dat Shapewear helemaal niet . Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk mooier. Slankere heupen, Kies een corrigerend broekje, body of jurk. Wie heeft een tip voor goed ondergoe en hoe gaat dat dan maten, koop je.

Ik heb een corrigerend jurkje, met cups erin, en dat doet echt . Corrigerend ondergoed dat echt goed werktapril 2010Meer resultaten van forum. Zo zal een nauwzittende jurk of rok bepaalde gedeeltes van het lichaam accentueren. Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Shapewear kan je er slanker en strakker uit laten zien in je kleding. Met het juiste corrigerende ondergoed zal je jurk, broek of topje nog beter staan . Daarnaast gingen duizenden vrouwen je al voor in hun aanschaf van corrigerend ondergoed (voor bijvoorbeeld onder hun jurken).


Aan corrigerend ondergoed heb ik dus nog nooit gedacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts